WIN-ART
Open Ateliers Jordaan 14, 15 en 16 mei 2016, Amsterdam
WIN-ART
Win een kunstwerk naar keuze! De kunstenaars van de Open Ateliers Jordaan stellen een bedrag van € 500,- beschikbaar waarmee de winnaar een kunstwerk naar keuze kan aanschaffen bij de deelnemende kunstenaars. Het bedrag splitsen en over twee verschillende werken van twee deelnemende kunstenaars verdelen, mag ook. De winnaar mag het bedrag ook gebruiken als korting op een duurder werk.

Wat moet u doen?
Om te beginnen haalt u een ateliergids op in één van de ateliers of bij de informatiepunten. In de ateliergids treft u de WIN-ART kaart aan. U kunt ook direct de WIN-ART kaart downloaden en uitprinten.
Bezoek de ateliers tijdens de Open Ateliers Jordaan op 14, 15 of 16 mei 2016 en zoek een mooi kunstwerk uit wat u zou willen hebben!
U verzamelt tijdens de bezoeken acht parafen van deelnemende kunstenaars.
Vul uw naam en uw e-mailadres in en lever de WIN-ART kaart in bij één van de informatiepunten voor 18.00 uur.

Trekking
Maandag 16 mei om 19.00 uur is de trekking en wordt de naam van de winnaar bekend gemaakt op facebook.com/openateliersjordaan en op www.openateliersjordaan.nl/winart. Uiteraard wordt de winnaar direct per e-mail op de hoogte gebracht.

Spelregels
Het beschikbaar gestelde bedrag is uitsluitend te besteden bij de deelnemende kunstenaars van de Open Ateliers Jordaan 2016.
Cash wordt niet uitgekeerd.
De deelnemer aan de WIN-ART actie gaat er mee akkoord dat de Stichting Open Ateliers Jordaan zijn/haar e-mailadres bewaart voor een volgende mailing.
De e-mailadressen worden nimmer verstrekt aan andere personen of bedrijven.
Na ontvangst van de eerste mailing kunt u zich altijd en blijvend afmelden voor mailingen van de Stichting Open Ateliers Jordaan.